210 4628075
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΔΕ - ΠΑ : 8.00 - 18.00

ΣΑΒΒΑΤΟ : 8.00 - 15.00

Εθνικής Αντιστάσεως 121 186 48 Δραπετσώνα

Τηλ: 210 46 28 075

Fax: 211 800 33 95

info@kefcar.gr

ETAIΡΕΙΑ - ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Για περισσότερα από 35 χρόνια η εταιρία μας ανταποκρίνεται με επιτυχία σε κάθε ανάγκη του αυτοκινήτου σας. Με άρτιο εξοπλισμό, εμπειρία, τεχνολογική γνώση και εξειδίκευση σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Αναλαμβάνουμε τα πάντα για την σωστή και γρήγορη συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Οι υπηρεσίες μας έχουν γνώμονα την αξιοπιστία, την συνέπεια και την ποιότητα με την λιγότερο δυνατή χρηματική επιβάρυνση του πελάτη

ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Η αφοσίωση του πελάτη δεν αγοράζεται αλλά κερδίζεται. Βασίζεται στην εμπιστοσύνη και το σεβασμό. Η εταιρία μας έχει πρώτη προτεραιότητα να κερδίσει την αφοσίωση των πελατών της. Αρκεί να μας επισκεφτείτε για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχουμε πελάτες τους οποίους για πολλά χρόνια έχουμε την ευχαρίστηση να τους παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΧ

Στις μέρες μας είναι γνωστό ότι παρά την βελτίωση των μέσων μαζικής μεταφοράς, το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο και θεωρείται βασικό εργαλείο της εργασίας για ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Σεβόμενη την ανάγκη των πελατών μας, αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση με προγραμματισμό και παραδίδουμε επισκευασμένο το αυτοκίνητό σας έγκαιρα στη συμφωνημένη ημερομηνία παράδοσης.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

Ο επαγγελματισμός μας τόσα χρόνια στο χώρο του αυτοκίνητου δε μας επιτρέπει να αλλάξουμε την φιλοσοφία μας σε ότι αφορά την επισκευή της κάθε ζημιάς. Παρά το γεγονός ότι οι τιμές μας έχουν προσαρμοστεί στις δυσκολίες των καιρών, η ποιότητα των υπηρεσιών μας έχει παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ
24 ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με οποιοδήποτε από τους παρακάτω τρόπους κάθε στιγμή

  • 210 4628075
  • 6974443395
  • 211 800 3395
  • Εθνικής Αντιστάσεως 121,186 48 Δραπετσώνα
  • info@kefcar.gr
  • customerservice@kefcar.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΣ...
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Άνθρωποι έμπιστοι και εξειδικευμένοι οι οποίοι είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις δουλειάς και να δώσουν λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΣΤΥΠΑΛΙΤΗΣ
Φανοποιός
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΔΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ηλεκτρολόγος
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Βοηθός Μηχανικός
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΣ
Υπεύθυνος Συνεργείου
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΥΘΟΥΑ
Γραμματεία
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΣ
Υπεύθυνος Φανοποιείου
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΡΑΣΑΣ
Φανοποιός
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΣ
Υπεύθυνος Γραφείου
Developed by: