ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

6 ΠΑΡΟΧΕΣ

ΔΥΟ ΧΙ ΣΧΕΔΙΟ

Η Kefallinos CAR REPAIRS είναι μια σύγχρονη εταιρεία που αντιλαμβάνεται την σχέση με τους πελάτες της ως συνεργασία με αμοιβαίο όφελος. Γι αυτό τους προσφέρει μοναδική εξυπηρέτηση με έξι ανεπανάληπτες παροχές.

Διαβάστε τους όρους χρήσης κάθε παροχής για να δείτε τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται ώστε η εταιρία να σας δώσει κάθε μία από τις παρακάτω υπηρεσίες.

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΩΝ

ΔΥΟ ΧΙ ΣΧΕΔΙΟ

Σε περίπτωση που τρακάρατε και δεν φταίτε είναι δικής σας επιλογή ποιος θα επισκευάσει το όχημα σας. Το συνεργείο που θα το αναλάβει πρέπει να σας εμπνέει εμπιστοσύνη, συνέπεια και ποιότητα υπηρεσιών. Είμαστε σίγουροι ότι εμείς τα έχουμε όλα αυτά, αρκεί μια επίσκεψη σας για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

6974443395

customerservice@kefcar.gr

…και θα σας καλέσουμε αμέσως για να δώσουμε βασικές συμβουλές για την διαχείριση της κατάστασης.

Η εταιρία μας είναι κοντά σας σε όλη την διαδικασία της επισκευής:

review1-compressor – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
“Σε περίπτωση που τρακάρατε και δεν φταίτε ( μη υπαιτιότητα ) αναλαμβάνουμε την απευθείας πληρωμή από την Ασφαλιστική Εταιρία, χωρίς επιπρόσθετο κόστος στην συμφωνημένη αξία των εργασιών και των ανταλλακτικών, φροντίζουμε για την μεταφορά του ΙΧ και σας δίνουμε αυτοκίνητο αντικατάστασης.”

review1-compressor – ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΟΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
“Η εταιρεία μας διαθέτει μηχάνημα POS για τις συναλλαγές σας και σας παρέχει έως και 6 άτοκες δόσεις για την εξόφληση της ζημιάς ανεξάρτητα από το ποσό που οφείλεται.”

review1-compressor – ΠΛΥΣΙΜΟ
“Η παροχή δίνεται μετά από κάθε επισκευή φανοποιίας-βαφής. Πλύσιμο μετά από κάθε επισκευή αμαξώματος δωρεάν”

review1-compressor – ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
“Η παροχή δίνεται σε κάθε επισκευή φανοποιίας-βαφής και εφόσον η ζημιά είναι τέτοια που δεν επιτρέπει καμία μετακίνηση του οχήματος. Για μηχανικές βλάβες θα πρέπει να υπάρχει πρωτίστως μια επικοινωνία με τον τεχνικό μας, προκειμένου να κρίνει αν τελικά αυτό είναι αναγκαίο. Σε όλες τις περιπτώσεις, αν το τελικό κόστος επισκευής του οχήματος δεν συμφωνηθεί και το όχημα σας δεν επισκευαστεί τελικά στο συνεργείο μας, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα μεταφοράς και ελέγχου.”

review1-compressor – ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
“Η εταιρεία μας διαθέτει ένα αριθμό οχημάτων προς αντικατάσταση του οχήματος σας, σε περίπτωση που η η διάρκεια επισκευής είναι πάνω από 3 μέρες και εφόσον βέβαια υπάρχει διαθεσιμότητα την δεδομένη χρονική στιγμή. Για την χρήση αυτής της παροχής τηρείται σειρά προτεραιότητας.”

review1-compressor – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ
“Δωρεάν έκδοση κάρτας καυσαερίων με κάθε ετήσια συντήρηση του αυτοκινήτου. Με τον προγραμματισμό της ετήσιας συντήρησης του οχήματος σας, η εταιρεία μας σας παρέχει εντελώς δωρεάν την έκδοση κάρτας καυσαερίων.”

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

6 ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΥΟ ΧΙ ΣΧΕΔΙΟ

Η Kefallinos CAR REPAIRS είναι μια σύγχρονη εταιρεία που αντιλαμβάνεται την σχέση με τους πελάτες της ως συνεργασία με αμοιβαίο όφελος. Γι αυτό τους προσφέρει μοναδική εξυπηρέτηση με 6 ανεπανάληπτες παροχές.

Αποζημίωση..Σε περίπτωση μη υπαιτιότητας αναλαμβάνουμε την απευθείας πληρωμή

Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα & μέχρι 6 άτοκες δόσεις

Αυτοκίνητο αντικατάστασης

Πλύσιμο μετά από κάθε επισκευή αμαξώματος δωρεάν

Δωρεάν έκδοση κάρτας καυσαερίων με κάθε ετήσια συντήρηση του αυτοκινήτου

Δωρεάν μεταφορά του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο μας

Kefallinos CAR REPAIRS

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας!