ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Οι πλοηγοί είναι σίγουρα ένα αναπόσπαστο κομμάτι από τον εξοπλισμό ενός αυτοκινήτου. Πολλοί όμως είναι αυτοί που θέλουν ο πλοηγός τους να είναι 1 ή 2 ίντσες μεγαλύτερος ως προς την οθόνη για να μπορούν να βλέπουν το χάρτη που αποκαλύπτει τους γύρω δρόμους. Στο κατάστημά μας αναλαμβάνουμε την τοποθέτησή τους

ΠΑΤΑΚΙΑ

Βρείτε στο κατάστημά μας μεγάλη ποικιλία σε πατάκια αυτοκινήτων. Πατάκια σε σετ των δύο (2), τεσσάρων (4) και πέντε (5) τεμαχίων για το αυτοκίνητο σας, για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα τους.Υπάρχουν πατάκια μοκέτας, πατάκια λάστιχο και πατάκια / σκαφάκια πορτ μπαγκάζ. Μην αφήνεται το αμάξι σας απεριποίητο, ανανεώστε το εσωτερικό του και προστατέψτε το.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Καθαρισμός και προστασία αυτοκίνητου με ποικιλία προϊόντων. Το αυτοκίνητο σας θα λάμπει και συνάμα θα προστατεύεται με ειδικά σαμπουάν, καθαριστικά- γυαλιστικά για ταμπλό και καθίσματα, καθαριστικά ζαντών, κρέμες αποκατάστασης θαμπών φαναριών και πολλά ακόμα προϊόντα φροντίδας του Ι.Χ σας.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

6 ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΥΟ ΧΙ ΣΧΕΔΙΟ

Η Kefallinos CAR REPAIRS είναι μια σύγχρονη εταιρεία που αντιλαμβάνεται την σχέση με τους πελάτες της ως συνεργασία με αμοιβαίο όφελος. Γι αυτό τους προσφέρει μοναδική εξυπηρέτηση με 6 ανεπανάληπτες παροχές.

Αποζημίωση..Σε περίπτωση μη υπαιτιότητας αναλαμβάνουμε την απευθείας πληρωμή

Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα & μέχρι 6 άτοκες δόσεις

Αυτοκίνητο αντικατάστασης

Πλύσιμο μετά από κάθε επισκευή αμαξώματος δωρεάν

Δωρεάν έκδοση κάρτας καυσαερίων με κάθε ετήσια συντήρηση του αυτοκινήτου

Δωρεάν μεταφορά του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο μας

Kefallinos CAR REPAIRS

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας!